Sejr i Erritsø

Lørdag d. 4. november var sidste omgang i Super 4 Ligaen. Speed skulle til Erritsø i Jylland for at afvikle sidste runde. Speed var sikker på Bronzemedaljerne, så man skulle tro at de 2 hold ikke gav sig helt ud, men det blev en tæt og god kamp.

Erritsø R.K. 11 (6) - Rugbyklubben Speed 31 (24)

Erritsø startede som en hvirvelvind og scorede på et straffespark til en tidlig føring på  3 - 0, men langsomt kom Speed i gang og scorede 2 forsøg og med et spark over til føring 12 - 3. Herefter fik Erritsø et straffe som de sparkede over til 6 - 12, hvorefter det gik hurtigt for Speed. 2 Forsøg med et spark over til en halvlegsføring på 24 - 6 til Speed.

Efter halvlegspausen skiftede Speed en hel del reserver ind for at prøve nogle nye spillere så scoringen gik ikke så stærkt. Erritsø scorede et forsøg til 11 - 24 inden Speed lukkede kampen med et forsøg til slutresultatet 31  -  11.
Derefter var der uddeling af medaljer samt pokal.

I Årets sidste kamp skal Speed på udebane imod Roskilde R.K. i kvartfinalen i pokalturneringen. Speed er forsvarende pokalmestre. Kampen spilles Lørdag d. 11 november.

I Aarhus vandt hjemmeholdet over FRK. Dermed genvinder Aarhus DM-titlen.