Fra d. 3-6. november var ungdom, herrer og damer i samlet flok i Bristol på en rugbytur, der bød på to storsejre, en kamp på stadion og masser af gode minder.

Fredag stod på afrejse fra Kastrup til Heathrow, London, hvorfra der var arrangeret bus til hotellet i Bristol. Efter indtjekning stod resten af aftenen på hygge. Nogle fandt en pub, andre en bid mad, og en del gik tidlig til køjs for at være klar til lørdagens kampe.

Lørdag drog vi samlet afsted mod North Dorset. Et par timers bustur i det grønne og bakkede engelske landsskab, hvor solen trodsede en ellers våd vejrudsigt og skinnede fra en skyfri himmel. 

Ved ankomst blev vi varmt modtaget af de lokale ildsjæle i North Dorset, som gjorde sig flot ud som et vaskeægte rugbyklubhus. 

U14 startede vores kampdag og leverede en solid 52-10 sejr mod de lokale værter. Efterfølgende fulgte herrerne trop og vandt 92-7. Desværre var både North Dorsets 1. og 2. hold i aktion i deres respektive ligaer, hvilket betød, at vi spillede mod 3. holdet, som viste sig at være et par vægtklasser under. Men det var en sjov kamp, og 3. halvleg var endnu sjovere. 

Søndag drog vi i samlet flok til Exeter, hvor vi så Exeter Chiefs nappe en sejr over gæsterne fra Bistrol Bears. OM aftenen drog vi i fælles flok på restaurant til en stor team dinner.

Mandag stod på hjemtur. Nogle med lidt trætte ansigter...

2 x sejr i det engelske mod North Dorset RFC!Vores u-14 startede dagen med en flot 52-10 sejr. Derefter vandt herrerne 93-7.