Klubben afholdt i fredag den 24. februar en velbesøgt generalforsamling, hvor der udover gennemgang af det forgangne år, diskussioner om fremtiden og valg til bestyrelsen også var lejlighed til at hædre og takke flere af klubbens ildsjæle.

Klubben har to traditionsrige pokaler, der hvert år bliver delt ud til personer, der gør noget ekstraordinært for klubben.

I år gik John Sørensen-pokalen til Peter Jacobsen for sin store indsats igennem mange, mange år. Peter gør som ungdomsansvarlig et stort stykke arbejde for klubbens børn og unge og deres forældre.

Speed-pokalen gik i år til Mads Ladegaard, der har spillet i klubben, siden han var 7 år, men som igennem sin karriere har været præget af flere skader. Det har dog ikke holdt ham væk fra klubben. I stedet har han gjort en stor indsats som træner for klubbens yngste årgange.

Derudover skal også lyde et tak til Frank Larsen, der efter godt tre årtier (!) i klubbens bestyrelse har valgt ikke at fortsætte som klubhusansvarlig. Henning Pihl er valgt ind i stedet for. Tillykke.

Aftnen bød på flere rokader i bestyrelsen.

Malte Madsen gik af som herresenioransvarlig efter 2,5 i bestyrelsen.

Han bliver erstattet af Graham Klusener.

Jeppe Holm valgte ligeledes at stoppe på posten som Kommunikationsansvarlig efter 2,5 år i bestyrelsen. Han bliver erstattet af Anders Mindstrup.

Også Therese Veng valgte at stoppe som dameansvarligb efter et år i bestyrelsen. Hun bliver erstattet af Linda Cecilie.

Den nye bestyrelse er som følger:

Formand Arne Jørgensen

Kasserer Claus Beck

Sekretær Cecilie Molander Pihl-Mortensen

Herreansvarlig Graham Klusener

Dameansvarlig Linda Cecilie

Ungdomsansvarlig Peter Jacobsen

Klubhusansvarlig Henning Pihl-Mortensen