Rugby er for alle, også de mindste. Derfor har vi nu et klart mål om (igen) at stable et helt nyt U8-hold på benene i RK Speed.

Så hvis dit barn, din nevø eller niece, eller dit nabos barn mangler en sjov fritidsaktivitet, og har lyst til at prøve kræfter med vores fantastiske sport, så er det nu, du skal finde blyanten frem og sætte et stort kryds i kalenderen!

Torsdag den 7. april starter træningen for U8. Alle kan være med, og det er helt uforpligtende at komme et par gange og prøve sporten af, før man beslutter sig om, hvorvidt det er noget for barnet at fortsætte med.

I spidsen for holdet står Sofie Kragelund, der selv er aktiv udøver på vores kvindehold samt landsholdsspiller.Sofie er 26 år, har spillet rugby i cirka 6 år, så elsker hun kage og ved siden af rugbysporten læser hun medicin på 7. semester. Har du spørgsmål til opstarten eller til andet, så tøv ikke med at skriv en mail til vores ungdomsafdeling på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Og spred meget gerne budskabet