Speed tabte i lørdags 6. maj for første gang i sæsonen ude mod Frederiksberg. I dag mødes holden igen i pokalturneringen.

Indledende kampe 3 Runde 1 Division Øst.

Frederiksberg R.K. 12 (5) - R.K.Speed 8 (0)

Det var to formstærke hold der mødtes lørdag d. 6 maj. Første halvleg blev meget jævnbyrdig og som tilskuer troede vi at der ikke skulle komme nogle scoringer, men F.R.K. scorede i slutningen af halvlegen og kunne gå til pause med en 5 - 0 føring.

Anden halvleg blev lige så tæt med et utal af chancer til begge hold, midt i halvlegen fik F.R.K. scoret et forsøg mere og bragte sig foran 10 - 0. De fik også sparket over til en 12 - 0 føring. Det var ligesom om at det gav Speed et spark bagi, først scorede Gerard til 12 - 5, men sparket kiksede. Sidst i halvlegen fik vi et straffespark som Malte sparkede over til 8 - 12, derefter var der et stort pres på FRK's baglinje men uden at det blev udnyttet.

Næste turneringskamp er den 27/5 ude imod Hundested, men allerede på lørdag d. 13/5 er der hjemmekamp imod Frederiksberg R.K. Det er i Pokalturneringen hvor vi er i Semifinalen udspark kl. 14.00, den anden semifinale er imellem Hundested og Aarhus R.K.